Tribute Israel / IDF Power – SPARTANsenator1

IDF Power Never Inexhaustible

9 thoughts on “Tribute Israel / IDF Power – SPARTANsenator1

  1. greekterminator

    Ισραηλινές Δυνάμεις Άμυνας είναι η ισχυρότερη στρατιωτική στη Μέση Ανατολή, παρά το σχετικά μικρό μέγεθός της, σύμφωνα με μια νέα κατάταξη του Business Insider. Η Ισραηλινή Πολεμική Αεροπορία κατετάγη ως όχι μόνο την καλύτερη πολεμική αεροπορία στη Μέση Ανατολή, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο.

    Reply
    1. keraunoforos

      @GreekTerminator
      εγω ενα εχω να πω.οτι βαφτισατε ενα γεγονος παλι ως θεικο.εχει και αλλα βιντεο με αλλες ονομασιες.τι ειναι αυτα εχετε βαλει και ψαλμωδια.τι πιο φυσιολογικο απο ενα παιδακι να προσπαθησει να ποιασει κατι.ο μεσαιωνας περασε και η επιστημη προοδευει.το οτι υπαρχει θεος ειναι βεβαιο.αλλα σε πιο σημαντικα και ανωτερα πραγματα.απλα ανοιχτε και λιγο το μυαλο σας.ποιοσ θεος το εκανε απολους.απλα ειναι ο θεος που αντιλαμβανεται ο καθενας σας

      Reply
      1. spartansenator Post author

        keraunoforos !! Αμυντικές Δυνάμεις του Ισραήλ θα διατηρήσει την ύπαρξή της και την αποτελεσματικότητα για την ειρήνη. Ισραηλινή στρατιωτική δύναμη καλύτερο στον κόσμο!

  2. keraunoforos

    @SPARTANsenator
    Απίστευτη τροπή πήρε στην Ιορδανία η ζωντανή τηλεοπτική συζήτηση δύο δημοσιογράφων.

    Reply
    1. spartansenator Post author

      keraunoforos ! Ισραηλινές Δυνάμεις Άμυνας είναι ο ισχυρότερος στρατός στην Μέση Ανατολή, παρά το σχετικά μικρό μέγεθός της, σύμφωνα με μια νέα κατάταξη από Συνδ. Η Ισραηλινή Πολεμική Αεροπορία κατατάσσεται ως όχι μόνο την καλύτερη πολεμική αεροπορία στη Μέση Ανατολή, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο.

      Reply

Leave a comment